Biljard

Idag har jag gjort så lite som möjligt. Suttit framför datorn och väntat på att det ska bli kväll. Vi ska nämligen ut och spela biljard. Roligt att man inte ens visste vart det var vi skulle vara någonstans. Så det blev väldigt rörigt om hur vi skulle ta oss dit och massa annant... Aja vi kom dit iaf ^^ Vi kom till något jätte konstigt stlle ute i skogen. Milla hade nyckeln så vi kunde komma in. Där uppe Fanns det både biljard och pingis bord och en massa spel. Det var sagt att vi skulle spela biljard, men vi delade lite upp oss och gjorde olika saker. En rolig sak är att vi skulle spela monopol där, Självklart finns det ju ingen tärning där. Men som tur är finns det flera andra spel i närheten som ska ha tärningar i sig. Vi kollade först i jatzy, för där borde det ju finnas tärningar. Men nej det gjorde det inte.. Sen fanns det inte så mycket andra spela som ska ha tärningar med sig. Men av någon anledning så fick jag för mig att kolla i schack brädet efter tärningar. Och jo visst, där ligger 2 st tärningar. Wierd :P
Sen så tröttnade folk på det där... så efter en stunds tjavsandes om vad vi kunde göra annars, så bestämde vi oss för att se på film.. Vi åkte till Robert's syster för att kolla på "underworld 2" Den var bra, men eftersom jag inte sett den första så blev det väldigt rörigt.

Btw det är Fredag ^^

Ps. Ida, jag skrev alltid fel datum och var tvungen att ändra det hela tiden. Så det blev lättare med Rubriker och så är ser det bättre ut xD

// wolfy outish

Hundar och ungar

Tjorsda ^^

Idag har jag inte gjort så mycket. Kände mig inte lite sjuk, så jag satt i soffan och vilade mesta delen av dagen.
Låg där tills pappa tyckte vi kunde åka och skjuta lerduvor. Vilket jag tyckte var en bra idé, för lerduvor är roligt att skjuta . Vi åkte dit och fick vända igen, för det värkade som att det var någon serie-skjutning på g ist, det var iaf inget folk där.
Pappa bestämmde att han skulle förbi vid Tobbe och prata om bilen eler någonting. När jag klev ur bilen så möttes jag av en hund. Jag älskar värkligen hundar, de är så otroligt gulliga. Vi gick ner till stallet där Tobbe stod och pratade med någon annan. De har värkligen otroligt snälla hästar där ^^ Arvid och någon annan unge sprang runt där kring hästarnas ben och lekte med bollar. Heestarna var gulliga också ^^
Sedan skulle hästarna ut i hagen. Då passade jag på medans alla följde dem dit, att leka med hunden, Falcor tror jag den hette(Alex får rätta mig ifall hon läser detta :P ). Pappa lekte lite med Arvid, han kastade upp lite snö i luften och Arvid var helt "wow" så gulligt att se. Och sen så hittade vi en boll som Arvid tyckte vi skulle kasta med Falcor. Inte mig emot, det tycker jag är as sköj ^^ Hundar och ungar är ganska lika. Det krävs inte mycket för att de ska vara roade, lite snö eller en boll är allt som krävs för att de ska kunna hålla på hela dagen.

// wolfy out

Bedminton

Men Onsdag idag då.

Bedminton idag. Det var svin roligt. Jag är trött så god natt

// wolfy out

Alingsås

Idag är det Tisdag ^^

Idag har jag åkt till Alingsås med Andreas och Stefan. Det var egentligen tänkt att de skulle till Göteborg men eftersom jag inte kunde ta mig dit så fick det bli Alingsås ist. Vi åkte bara dit för att Andreas skulle köpa ett spel och en kabel till sin gitarr. Och jag o Stefan har inte något annat för oss så vi tänkte vi kunde det kunde vara lite trevligt att umgås lite.
Vi gick och löpte de saker som Andreas skulle ha, sedan så var vi hungriga och gick till donken och åt. Sen vet jag inte vem det var som nämnde att vi skulle gå till öb och handla men jag vill på något lan snart och billig dricka kan vara bra då ^^ Blev ganska mycket dricka vi köpte, och det blev jag som fick bära på det. Och jag var ju inte smart någ att ta 2 st kassar, det kom jag på efter vi gått en bit. Sen var det hem som gällde, fast vi gjorde någonting som man inte gör så ofta, vi tog bussen hem. Hur ofta har man åkt buss från Alingsås egentligen ?
Aja sen hände inte så mycket mer för mig denna dag ^^

// wolfy out

Spindlar :S

Måndag då då.

Idag Har jag tagit tag i att städa huset, eller jag har bara damsugit men det är det jag kallar att städa. Blev i stort sätt tvungen till att göra det nu, för mamma bad mig göra det innan hon åkte till dalarna för att hälsa på våran släkt. och jag har inte gjort det än och nu kommer hon hem idag.
När jag damsög syrrans rum så låg det en stor kudde mitt på golvet, så jag lyfter den för att kunna damsuga där. Då är det ju självklart ett det ligger världens största spindel där under. Jag hatar värkligen spindlar. Jag vet inte varför men jag har alltid varit rädd för dem, jag klarar inte av att se dem inte ens veta att det finns en i samma rum som mig :S
Så efter jag hoppat 3 meter, halvt börjat gråta så upptäcker jag att jag har en lång damsugare i handen :D "suck on this bitch!" och så var den borta, yey.
Det var dagens äventyr det då ^^

// wolfy out

Remember the titans

Idag är det söndag.
Jag har varit borta hos André och städat. Ronja och Jakob kom ochså och hjälpte till. det tog ett tag att städa det där stället alltså. Men vi lyckades tillslut. André lämnade oss för hans skulle åka bort, men vi stanna kvar och städade klart. När vi var klara satt vi i Andrés fina soffa och pratade. Det är alltid trevligt när man är med detta folket ^^ Även ifall jag var för trött för att kunna säga meningar med mer än 7 ord i sig så var det trevligt att bara sitta och lyssna.

Ligger nu hemma och tittar på Remember the titans. Det är en riktigt extas film! Budskapet i den filmen är så bra. Att man kan komma över sina fördommar och inse att varje människa har någonting gott i sig. Alla har någon bra sida, man behöver bara lära känna personen för att hitta den.

// wolfy out

Lördag 08 - 03 - 22

Idag är det den efterlängtade lördagen :D

Dagen började i sängen som den brukar göra. Låg och väntade på att pappa skulle åka och jobba, så jag kunde göra frukost och sånt utan någon som springer runt och svär för att han inte hittar något..
Stod och kollade i kylskåpet efter vad jag skulle äta till frukost. Sen kom jag på, det är ju påsk, klart man ska äta ägg.
Mamma ringde lite efter jag ätit klart och fråga ifall jag sätt ägget. vadå för ägg ? Då hade mamma gått in på mitt rum medans jag sov och laggt ett stort gg med godis i.Jag får ett varje år, men idag hade jag helt glömt bort det, så det blev en possetiv överaskning.
Gick till André för att kolla ifall vi kunde koppla hans hemmabio till datorn, men det gick inte så bra. Vi gav upp den idén och satte oss och kollade på en film som André precis fått ner. Meet the spartans hette den och den sög. Den började bra och var rolig så i början men ju mer man såg på den desto tråkigare blev den... aja som tur var så var den bara en timme. Gick hem och satte mig vid datorn lite, sedan kom Tias och hällsa på lite. Gav han idén om att klä ut sig till påsk-hare jägare. Han tyckte visst dte var en bra idé ^^ Så jag rotade fram mitt leksaksgevär och sedan drog vi hem till Tias. Tias fixade med vad han skulle ha för kläder medans jag satt och kollade lite på hans dator. nr Tias var klar med det så hjälpte han mig fixa min tuppkamm xD Det gick bra :D Ty Tias.
Efter en stund sp kom Peter & Marie för att hämta oss.
Hemma hos André drog det igång ganska snabbt. 2 st nya personer fick man träffa där. David och Styvbjörn vad jag minns, de var väldigt konstiga, Roliga som fan alltså de blev lite jobbiga i längden dock :P
En fest med sina upp och nedgångar. Tack för festen André.

// wolfy out

Fredag 08 - 03 - 21

Fredag då ::

Fredagar brukar ju vara roliga, men denna fradag var jätte tråkigt. Jag har inte gjort ett skit....Har bara suttit och väntat på att det ska bli lördag, så man kan gå på Andrés fest.

// wolfy out

Onsdag 08 - 03 - 19 & Torsdag 08 - 03 - 20

Onsdagen orkar jag inte berätta så mycket om. Pa arbete som vanligt. Roligt tycker jag det är ^^ Har ju en störtskön grupp :D

Torsdag :D

Torsdagen pwnar. Studiebesök på något vindkraftvärk utanför Falköping. Ganska intressant, det var iaf en trevlig guide som vi fick.
Äta Kina mat i Falköping då då. Men Filmkväll på kvällen hos mig tänkt jag la att vi kunde ha := fast det kunde jag inte för mamma ville vila, så då fick vi vara hos barber. Linus vill att jag skulle komma på Lan men eftersom jag skulle på filmkväll så sket det sig. Tonade håret rött och försvann ut i mörkret. Iväg mor Ronja för där skulle jag träffa Ida och Ronja för att sedan gå till Barber. Hos Babby såg vi 2 dåliga filmer som jag inte tänker nämna vilka det är.
Reta Brrbrr lite innan vi gick, och så gick vi hem då då. Vi gick och pratade väldigt trevligt, inte för att jag pratade särskilt mycket, men ibland kan det vara härligt att bara gå och lyssna ^^
Men jag gick la till Linus och kollade ifall de behövde lite hjälp där. Det var ju bara Tobbe där ju.. Ska man lana så ska man minnst vara 3-4, ifall man inte är några riktigt hardcore gamers. Fast jag drog hem ganska snabbt så.. söva

// Wolfy out

Tisdag 08 - 03 - 18

Gz Barber.

Idag Fyller Barber år. Det har vi firat genom att låta han bjuda oss på tårta.

Eftersom jag inte kommer ihåg så mycket detaljer så sammanfattar jag dagen ist.

Skola, Pa arbete, Tårta, Pa arbete.

// wolfy out

måndag 08 - 03 - 17

mndg

Idag har vi börjat på vårat pa arbete. Jag har la inte varit den mest aktiva personen men... Det värkar som det går frammåt för oss iaf. Jag måste tjata på Mattsson om hemsidan, suck .. Gillar inte behöva be om saker, vill hellst kunna fixa det sj. Fast det slutar oftast med att jag misslyckas och gör det svårare för de som jag borde bett om hjälp från början .... Så det blir la att prata med Mattsi då då...
Snaart så är det lördag :D då ska vi till André på fest med påsk tema. Vilket innebär att vi ska klä ut oss. Och jag har nu fixat det viktigaste till min utstyrsell. För er som inte vet vad jag ska klä ut mig till får komma till André och kolla, och för er som vet vad jag ska klä ut mig till men inte kommer se mig pga att ni ska göra annat, skit i det ni ska göra och kom till André ! `´

Anyways :-P nepp inget mer xD KOM TILL ANDRÉ !!!oneoneettettett111!!1111!!!( man måste klä ut sig )

// wolfy out

Söndag 08 - 03 - 16

Jag var ute och spelade fotboll i det fina vädret idag :P Och denna sidan har varit jätte taskig mot mig och tagit bort det jag skrev första gången, så jag skriver det inte igen... det sammanfattar allt i stort sätt ändå xD

// wolfy out

Lördag 08 - 03 - 15

Löda.

Idag har varit en slapp dag ^^ vaknade vid 10, startade datorn (efter att gjort en massa skit som man gör på morgonen) Mamma och pappa åkte till göteborg på någonting vid 12 så jag var hemma själv idag. Men jag tog det lugnt framför datorn. Sen satt jag la vid datorn till klockan 6 då jag gick ut och gick för att lämna tillbaka filmen vi hyrde igår. Men halvägs dit så kommer jag ju på att jag glömt filmen :P Gör dock inte mig så mycket fick gå lite längre bara, det är ganska härligt att bara ha mp3 på och gå runt i herrljunga :P
Sen kom jag la hem tillslut och satte mig vid datorn igen. Sen satt jag där tills pappa hade kommit hem och blev grinig för att datorn lät så jävla mycket... Och jag som sagt att jag skulle vara med å spela Dota med Robert och Leo :( Jag var riktigt sugen på att spela det också :S

aja..

// wolfy out

Fredag 08 - 03 - 14

2 Prov idag då :P

Hade som sagt 2 st prov idag. Ett fysik och ett engelska prov, Fysiken gick skit men jag får tacka Sara som lånade ut sin miniräknare till mig ^^ (måste värkligen sätta i betterier i min xD ) Efter fysik provet så hade vi ett pa-möte, fösta delen minns jag inte för då var fanny där och störde mig så jag kunde inte konsentrera mig på vad de sa xD
sen kom Björn och sa att vi skulle vara i data-salen och göra något :P vi fylla i något formulär :P sen hade vi en fortsättning på pa-mötet. Den delen handlade om schemat under våra pa-veckor och Tias pratade om att jag skulle ta screenshot på min hemsida... jobbigt ...
Gympan var riktigt extas. Vi spelade bandy och det gick bra ^^
sen så gick jag hem ^^ efter en stund så kom mattias och stampa in :P där hamna vi i en diskution om vad vi skulle göra i helgen :P Det blev en filmkväll hos mig ^^ Barber var nästa person som stampa in. Barber var hungrig xD
så tog och prata om mat ist för att äta :D Nee men vi fick hit Peter också så vi väntade på han med att beställa pizza.
Blev en massa handlande sen. Vi köpte först våra pizzor, sen åkte vi till hemköp för att köpa dricka och sen så åkte vi till ica för att hyra en film. Vi hyrde Reno 911. Den var svinigt rolig, Vi lär ju skrattat som vi inte skrattat på flera år (iaf jag och hanni ) sen efter den kollade vi på discovery, ett program om hur man kan lura till sig pengar :P Det var väldigt intressan. Och det var väldigt lätt att få folk att betala en massa med deras mobiltelefoner, genom att bara skicka ett sms från den eller att ställa in en sak på inställningar.
Sen blev det en film till. Scary movie 3 ^^ Skratta som fan åt den med xD
Tias och Peter åkte hem efter den :P Och vi andra satte oss och såg på Bilar xD ochså en rolig film xD
Sen åkte Hanni och Barber och då gick jag å la mig.

// wolfy out

Torsdag 08 - 03 - 13

Torsdag :P

Idag hade vi Religions prov ^^ Jag klarade det med 1,5 poäng över g xD Gjorde det på förmiddagen, och redan på eftermidagen så var den rättad xD snabbt ^^
På samhälls lektionen så skulle vi prata om våra länder i 2 grupper. Min grupp fick gå till en annan sal och prata. Gissa vad vi inte gjorde när hon gick därifrån :P
Hade en fysiklektion som jag inte jobbade på. satt säkert och störde någon resten av dagen xD

// wolfy out

Onsdag 08 - 03 - 13

Denna dag dedikerar jag till peter ^^ eftersom det är min bög dag xD

hmm hände idag då ? Jag minns att jag var i skolan iaf. svenska var första lektionen. Vi gic igenom massa skit om provet.. trööök!
Andra lektionen var religion ... vi gick igenom buddhism också tröök xD fast det är lite roligt att säga att buddhister är emo xD "allt är lidande"
Tredje lektionen var fysik! Yey, skoj :D nooot xD prov snart så vi fick va :P och det gjorde vi... nooot xD
sen hade jag en lång rast ^^ vad gjorde jag på den då ? Jag åt.. i skolan tom :P god mat (för skolan) sen träffade vi Samuel på vägen tillbaks från matsalen :P så vi satte oss i cafén och pratade :P fast sen insåg en efter en att de var sena till lektionen. så då var det bara jag, Samuel och Lizzy kvar i caffen.. efter ett tag gick jag därifrån också :P tänkte jag kunde jobba lite.. fast tänka och göra är 2 helt olika saker xD så satte mig och pratade med Tim och gjorde programmerings skämt xD sen åkte han hem, så då satte jag mig och störde Marie xD Hon ska visst köpa en data väska :D då kom jag på den extas idén om att hon ska köpa en wow data väska. Det gillade inte Marie och ville inte köpa en, men det tyckte jag var riktigt extas så jag har bestämt mig för att vi ska köpa en till hon xD behöver lite folk som är villiga att hjälpa till att köpa det till henne xD skoj skoj :P

sen började min webdesign :: Det är skoj ^^ Den gick snabbt. och efter den så åkte jag hem och sov ^^ sov tills bedmintonnen började. Där träffade jag André, det är alltid roligt när han är med ^^ Vi har hittat på lite saker att göra på påsklovet nu :P kommer nog bli roligt :P Fast vi får nog planera lite mer xD

Ingenting mer hända denna dag :P

// wolfy out

Tisdag 08 - 03 - 11

Studiedag!!!!!!!!!!!!!

Naaah så härligt att bara ligga i sängen hela morgonen ^^ Vaknade runt 8, men jag hade det så gött i sängen vetandes om att jag inte behövde gå upp. Så jag lyckades ligga kvar i sängen till 10 :D då startade jag tvn och fortsatte ligga i sängen, fast nu kollade jag på tv också :P sen var det inget jag ville se på tv längre, så då startade jag datorn. satt där och gjorde något i en halvtimme, då det kom något bra på tvn igen :P så då la jag mig i sängen igen :D
Det var höjden på dagen :P Gick och köpte lite chips som jag kunde ha till shrek 3 ^^ Den var bra :P
Sen har jag bara gått runt i huset och gjort ingenting :P

//wolfy out

Söndag 08 - 03 - 09

Skrev visst måndagen för söndagen xD hade helt missat att skriva om dessa dagar xD fast denna kommer bli lätt att skriva om.

I havn't done a god damn thing!

//wolfy out XD

måndag 08 - 03 - 10

Måndag :P

Idag har varit en riktigt extas dag ^^ Vaknade ganska pigg (jag kunde iaf svara iaf någon sa något)
Kom till skolan och gick på samhälls lektionen som jag hatar.... aja slapp iaf lyssna på Meta, fick jobba klar med samhälls projektet eller vad fan det nu än är för något.... har inte ens lyssnat på vad det är vi ska göra... Jag kopierade en lapp vi hade fått och skrev efter den. Men vi fick gå ut och jobba som sagt, och det passade mig bra.
aja efter den lektionen så blev jag på ett väldigt bra humör ^^ hade hur mycket energi som hällst, och sprang runt i skolan och var almänt konstig, som jag brukar vara.
Matte då. Trygve kom aldrig till lektionen så jag kunde fokusera mig på att springa runt och vara konsitg xD
Och sen hade jag en lång rast som jag kunde springa runt och vara konstig på xD
Filmskapandet gick bra ^^ Henke var här denna gången som kunde förklara varför våran film inte var rasistisk xD
fast det tog hela lektionen :P Vi kommer nog börja filma alldeles strax. Det kommer bli roligt :P

slut för idag ^^

// wolfy out

Lördag 08 - 03 - 08

Sweet :D

 Jag vaknade klockan 8 fast låg i sängen tills 9 :P sen satt jag nog framför datorn och spelade till klockan 4 på eftermidagen. Då ringde jag Barber och kollade när vi skulle åka till Peter. Sen satt jaj vid tvn och väntade och så tog jag en dusch. Barber kom i tid, och då åkte vi till ica och köpte chips och hyrde film ^^ vilka filmer det var minns jag inte.
 Sen vidare till Peter, och någon timme senare var vi framme ^^ nee men lång dit är det alltså. Det var skoj där. Jag har inte varit hos peter så mycket så det var väldigt roligt.
Chips, godis, glass och pizza nyttigare än så blir det inte ^^ 
Tack för att vi fick komma Peter xD

//wolfy out

Fredag 08 - 03 - 07

Frajda :=

Men studieresa till Ringhals idag då ^^ Lät ju Intressant att få se ett kärnkraftverk. Men vi fick inte se så mycket av det :/ Fick höra någon prata om kärnkraft ist.... Det sög.. Tur att det är Roligt folk med ^^ Så man hade roligt i bussen iaf. (det tog 2 timmar att åka dit)
Sen åkte vi till till något annat ställe där någon skulle prata om passiv hus := Där skulle jag hålla diktafonen så nära han som prata som möjligt, och självklart ska han ställa sig på en hög stenmur. och ifall ni inte förstår vad det jobbiga med det är, så kan ni stäcka ut armen och bara hålla den uppe.. Och detta tyckte de flesta var svinigt roligt att se mig plågas := Specielt Marie!

När jag kom hem var jag på så brualt dåligt humör, orkade inte med ett skit... Allt gjorde mig förbannad och ledsen. Så jag fick ta en promenad, tog lite längre tid än vanligt innan jag lunat ner mig := Men mina promenader får mig alltid att må bättre ^^ Men jag var fortfarande trött när jag kom hem. Fast jag spelade lite cs och kollade ifall det kunde få mig att må lite bättre. Men det gjorde mig bara tröttare :S så klockan 10 så sket jag i allt och la mig.

// wolfy out

Torsdag 08 - 03 - 06

Törsdag :P

Mässa idag ^^ Åkte till borås på mässa. Svinigt tråkig, men har man slut på pennor så har man ^^ Fast när man kom dit och kollade runt så upptäcker man, det finns knappt några pennor att sno :S
Kollade lite på BTH men de sa inget, som jag inte fick reda på sist jag prata med dem...
så alla var klara där efter 10 minuter så vi gick runt lite. sen bestämde vi oss för att gå och äta ^^ Taih mat är riktigt fint. sen tillbaks till mässan och vänta på att någon skulle prata om någonting....
Tänkte att jag kan inte ha gått där en hel dag utan att ens snott pennor. Jag såg en skål med pennor, drog ner handen och tog så många jag kunde ^^

Fick en as bra låt av hanniponk http://youtube.com/watch?v=24sLqje56T0

// Wolfy out

Onsdag 08 - 02 - 06

Skolan gick bra ^^ Hade mitt tal i svenskan och det gick bra :P gjorde la lite konstiga saker men ändå xD
resten av skolan gick också bra ^^, flöt på snabbt :D Hemma möttes jag återigen av Liam ^^ Och barber frågade vem Liam var. Det är alltså mitt kusins barn :D Och ifall ni har varit hemma hos mig så har ni frågat "vem är det på bilden där? "(i köket) Det är alltså Liam. Jag kom inte in i köket fär det hade han låst :P och när jag låg och vila på soffan så satt jag visst i fängelset xD
Funderade på ifall jag skulle på bedmintonen. Hanni var ju på Himsa och André vet man aldrig riktigt ifall han kommer :P så jag ringde André, jo då var han påväg till norge :S Det hade jag inte en aning om att han skulle så jag blev shockad när han sa det :P för han brukar alltid tala om så fort han ska göra någonting :P
så jag sket i bedmintonen och satt och spelade en cs-cup :P ångrar värkligen att jag gjorde det när jag kunde varit och spelat bandy med lite roligt fölk :P nog för det var svinigt najs folk jag spelade cs med också, men irl är roligare xD

// wolfy out

Tisdag 08 - 03 - 04

på tisdag, på tisdag xD

skolan gick förbi som vanligt och hemma så möttes jag av Liam ^^ eller så gömde han sig för mig när jag kom inanför dörren xD latja liten pryl det där xD Fast jag var riktigt trött när jag kom hem så jag la mig och halvsov på soffan, och då blev mamma lite tjurig på mig och sa att jag inte fick sova.. och det tog ju Liam upp och gick och väkte mig hela tiden xD spelade lite cs och diablo med Stefan och Andreas innan jag gick och la mig ^^

// wolfy out


måndag 08 - 03 - 04

Men as tråkig dag idag eller ?

Vaknade och det var precis så jag lyckades komma upp.. Tog mig till skolan och försökte iaf göra någonting ... gick inte så bra..

Men slut på skolan och så åker man hem och försöker sova lite :S men det gick ju inte... Så jag satt la vid datorn och spelade lite diablo med Andreas ^^

sen mot 11 lyckades jag la lägga mig och sova :D

// wolfy out

Söndag 08 - 03 - 02

Idag har jag städat : S
Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat.

RAAAAST!

Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat. Städat.

Sen tog mina krafter slut och då gav jag upp xD

// wolfy out

Lördag 08 - 03 - 01

Vaknade vid 9 (utan bakfylla. yey ^^ ) Låg lite och funderade på vad jag skulle göra idag, och kom på att vi skulle åka skridskor idag :D Ok, då behövde jag bara något att göra tills klockan blev 4. Kunde inte sitta vid datorn för där låg Mattias och sov. Tänkte att jag kunde se på tv medans Andreas och Tias vaknade :P men när jag kom in i vardagsrummet så var det ju täckt i ölburkar och annan skit :S Så ist för att kolla på tv gick jag runt och plockade burkar.. Fast sen efter att plockat alla burkar in i köket så satte jag mig vid pappas dator och kollade lite allt möjligt där. Sen efter en stund vaknade Mattias, och sa att jag kunde sitta vid min dator trotts att han sov :P

satte mig där och fixade med lite saker. Men det tyckte Tias var tråkigt så jag var tvungen att spela ett spel :P
satt och pratade med Marie och Ronja om skridskoåkningen, det värkade inte bli något := Fast då kom någon på att vi skulle åka och bowla ^^ Det var länge sen jag Bowlade så det ville jag :D Fast då blev Tias putter för att vi hittade på någonting när han inte kunde :S För att åka på konsär är ju det tråkigaste som finns... stackars Tias.
Tillslut blev la Mattias så tjurig att han åkte hem =/

Försökte ta reda på ifall Andreas ville med och bowla men det är svårare än vad man kan tro att få kontakt med Andreas på morgonen (specielt ifall han är bakfull xD) Men tillslut gick det och han kunde inte... tråkigt värre :S

15.30 kommer barber instormande precis som jag kommer ut ur duschen. Jag sa åt honnom att stå kvar men lyssnade han? nej. Så han får skylla sig själv för vad han såg xD
Brrbrr skulle visst hämta sin cyckel ^^ Ganska fint, så slapp jag ställa undan den :P

15:40 kommer André och Anna för att plocka upp mig ^^  sen hämtade vi dong och bröderna  Jönsson :P
sen mötte vi upp Jakob,  Marie,  Ronja  och Johannes vid shell ^^ jag bytte bil för det var för trångt för mig i den :P
Och har jag inte turen att André's bil skulle gå sönder på vägen till allingsås :P Så jag slapp vänta på en Jakob som kör fel när han ska hämta upp resten xD

Sen blev det bowling av :D svinigt skoj :D förlorade dock mot Ronja ( /cut ) men men :=
Efter bowlingen så skulle vi äta :P tog en timme för oss att välja var vi skulle äta och de 2 första ställena vi kom överens om fanns dit inga stolar, bord eller tak :S så de sket vi i xD Det blev pizza från dillans som vi åt hos mig :D

Fick reda på att jag får platts med en dubbelsäng i mitt rum :P eftersom vi hade lyckats trycka ut min säng från väggen en ganska bra bit :D Och detta gav mig en rolig idé. Jag kanske kan ta upp min bäddsoffa som står i källarn och använda den som säng. Utbäddad så är den ungefär som en dubbelsäng :D det kan bli ganska extas faktsikt :P

Aja det har nog sammanfattat hela min dag :P

// wolfy out



Fredag 08 - 02 - 29

Fredag is the shit :D

Fysiken gick ganska bra idag :D Engelskan försvann med att det kom någon polis som pratade om hur det var att bli polis och vad som behövdes för att bli det. Även fast jag inte är ett dugg intresserad av polis yrket, så var det ganska intressant ^^

Skadade mig på gympan :P inte särskilt brutalt men ont gjorde det xD Och hur jag skadade mig fattar jag inte heller xD

Fest efter skolan :D Leo följde med efter skolan, för att invänta festen skulle börja. Jag är värkligen inte bra på att underhålla folk :P Dock så behövde jag fixa lite saker innan festen men ändå, jag lyckas aldrig få folk att värka underhållna....
Men tillslut så började folk komma ^^ lite sena var alla, vissa lite mer än andra. Men festen kom igång efter en stund, dock så klagade alla över musiken som spelades :S (jag hade inte valt den :P )
Ingenting jätte specielt med festen.. Helt vanlig fest sköj som fan :P
Sen var det gallis som gällde := Jag och Andreas gick sist från mig ^^ Dreas lekte James bond på vägen dit :P
träffade Ronja Och Hanni på vägen dit, så Anders lekte Bond med dem med xD
Men gallis sög (enligt mig) så jag, Dreas och Tias åkte tillbaka hem till mig och satt lite framför datorn. Sen gick vi och la oss :P

//wolfy out

Torsdag 08 - 02 - 28

Torsdag :=


Aja skola idag := Efter skolan så går jag hem. När jag kommer hem sitter jag vid datorn (gjorde faktiskt läxor :D )
Fick reda på att mina föräldrar skulle bort i helgen :D passade bra, eftersom jag redan sagt att jag sulle ha förfest :P

Ingenting annat som hände den dagen vad jag minns :=

// wolfy out

RSS 2.0