Dota xD

Jag spelade dota idag. Det gick väldigt bra. Det var ett -RD game så det var la inte så svårt att få någon fin hero. Valde omniknight, vilket passade väldigt fint med Abbaddon på top. Mirana höll mitten fint och Ursa med void bot. Jag och Abbadon mötte Pudge och venomanser. Venom var lite jobbig i början med sin poison och pudge vart en jävel på att denya creeps. Men när vi båda väl kom till lvl 3 så började vi få lite press på dem. Upptäckte att Venom inte hade några träd eller något med hp reg så slog några slag på han då och då. Lyckades tillslut döda han (fortf lvl 3) sedan glömde jag säga miss i tid så när jag sa det kom han fram mitt och pwnade mirana. Fast jag och Abbaddon dödade han en igen Dock dog Abbadon på kuppen. Sen kom det en razer ifrån mitt för en dålig gank på mig och abba. Vi höll stabilt vid tornet tills mirana kom och lyckades med våran hjälp få en trippelkill och jag & abba tog tornet(lvl 8 nu). sj har jag köpt mats till ring och boots of speed. för ursa och void verkar det ha gått bra eftersom jag såg att ursa fick killingspree. (lvl 10) Jag har ring och reaver + lite startböös. Med reaver gick jag på satanic(hade svårt att bestämma mig ifall det skulle bli boots of speed, hyperstone eller satanic. var bra att jag började med reaver för det visade sig att jag behövde hp't) abbadon hade bara vangard vid detta tillfället + boots då. vi drog sedan en fiin push ( aaa jo venom hade leavat vid detta laget) mid. Jag, ursa och mirana vi tog 2 av dem och fick ner andra tornet. Vi fortsatte och pusha lite men fick backa efter en stund. ursa blev kaxig och tog på sig 2 st. jag kom bara någon hundradel försent för att heala han och så hade jag dödat en av dem ifall jag fått in den :P Ja men vi samlade alla och ägde mitten, med min och abbaddons heal så höll vi uppe alla hela tiden och ägde dem ända fram med den pushen. jag hade satanic liggandes i basen när vi vann.

Abbadon och omniknight är förövrig en av de bästa combon på lane enligt mig. Får Amni ring så är det ganska kört för de andra. Du har 2 st heal, 2 st slow. man kan få ner dem ganska fint såsätt. Möter man någon int hero så är det bara för omni att ta magic shield ist för slowen. och Abbadons shield är inte dålig heller. även ifall man inte kommer fram till dem förens på lvl 6 så har man 2 immortalspells som gör det ganska omöjligt för dem att klara sig.

Med omniknight tycker jag sj ultigear är buriza, assult curias, basher, boots of travel, satanic, butterfly

Turkiet xD

Japp då ska man skriva om turkietresan. Vi kör på som vanligt och radar upp skiten dag för dag.

Dag 1 då då. Inte så mycket om denna dag med tanke på att vi ankom till hotellet vid 11 på kvällen och vart ganska trötta efter resan...................... Ne detta går fan inte xD Jag lägger upp bilder på facebook sedan så får ni anta hur det var för det går inte att beskriva awsomness på en såhär hög nivå.

//wolfy out

RSS 2.0