Move on (Sintel's song)

Det har ju varit nyår och sådant konstigt nu det senaste. Julen vart som den brukar och juldagen vart naaajs :) Nyår vart lite wierd dock :P Jag hade ju tänkt att stanna i Skövde över nyår och det vart några som skulle komma hit och vara med på festligheterna som skedde här. Fast de kom vid 21.00 och asigt fulla vart de så jag kände inte direkt för att ens börja försöka dricka ikapp dem :S Vid 21:30 tyckte de att det sög här så de bestämde sig för att dra hem. Övertala mig till att följa med också.. Klockan 00.00 fick jag äntligen börja dricka lite. Dock satt vi just då i min källare hemma i Herrljunga.. Inte särskilt awesome.. Men efter det drock vi på någon fest, där man träffade Mimo och Alex. Vart en najs fest, lite mycket folk men visst, det är roligt det med :)
Move on(sintel's song) Asigt nice kortfilm. Helena fix som sjunger :)

Blessed union of souls - Brother my brother

Varit och köpt en julklapp till julklappslekarna imorgon. Den vart awesome! Jag önskar att jag kunde ta den(Kommer nog sitta och leka med den sen när någon fått den ändå (a) )
Måste dock fixa julklappar till mamma, pappa och syrran. Kommer bli svårt med tanke på att jag inte har några pengar kvar (y) Och även om jag hade haft pengar så har jag inte en aning om vad jag ska köpa...
Jag vet inte vad jag ska köpa och jag har inte pengarna för att köpa det... Awesome!
Har min sista dugga i linjär algebra imorgon. Lyckas jag få full pott på den så har jag styrt ett godkänt i den kursen! i värsta fall kommer jag nog behöva 3 poäng till som jag får styra på tentan. Men det ska bli lätt att göra med tanke på att jag misslyckades att få 2 poäng på första duggan, pga att jag skrev fel bara. hade rätt svar men skrev fel.
Blessed union of souls - Brother my brother (Pokemon, hell yeah!!)

The black ghost - someway through this

jag har bakat pepparkakor! Drog över till min kusin i fredags och så bakade vi pepparkakor och kollade på någon fail film. Pepparkakorna blev asigt goda! De är slut nu :( Mina iaf. Får se om jag kan byta lite te mot pepparkakor av min kusin.
Ska snart iväg hem till Herrljunga och där ska jag köpa skor... Nolike! Mina skor funkar bra! Men mamma tycker jag ska ha riktiga vinterskor... Skor är dyra! (Inte jag som betalar men ändå!) Ska även köra mamma och pappa till alingsås imorgon, 6 på morgonen! Ska se hur det går.. Har haft en slapp vecka i skolan och jag är ganska snabb på att vända dygnet igen :P
Men imorgon sker även en efterlängtad resa till filipstad för att festa med Hanniponk!
Stört awesome låt! Har räddat mig många gånger när jag haft järndödande jobb :P
The black ghost - someway through this

Machinae Supremacy - ghost

Idag ska jag ha städat! men det har jag inte gjort och imorgon förmiddag kommer Mamma och blir sur på mig för hur jag har det i min lägenhet. Tekniskt sett hennes lägenhet eftersom det är hon som betalar.... Och klockan är så mycket att jag kommer antagligen sova hela förmiddagen så städa då hinner jag nog inte. Förhoppningsvis lyckas jag dra mig upp ur sängen och städa.

Annars så planerar jag en skidresa till sälen för vecka 4. Det är lite jobbigt att få folk att säga om de ska med eller inte. Jag har sagt hur mycket det kostar och vilket datum det är. Men det är bara en massa kansken... Asigt jobbigt! Ska försöka få tag på dem individuellt nu ist och dra ett svar ur dem! Jag vill gärna få bokat stuga så man verkligen kan säga "Då drar vi"
Eftersom det inte är någon låt som direkt satts sig på mitt huvud denna vecka så blir det helt enkelt en stört bra låt!  Machinae Supremacy - ghost.  25 - mars i göteborg! Tagga! :D

RSS 2.0